Our Recent Posts

Tags

Waarom die Tandem?

Het begon eigenlijk toen we met zijn twee in Leiden woonden. Het was lekker weer en we wilde op een zondag iets sportiefs ondernemen zonder echt te sporten (juist :) en misschien ergens anders dan Leiden. DUS! Ik kwam op het idee om een tandem te huren en Max werkte het idee uit. Kijk, zo helpen we elkaar.

Het werd een knaloranje mountainbike tandem en de rit begon gelijk al goed, want na 20 minuten fietsen maakte we onze eerste pitstop bij Brasserie Buitenhuis. Een glaasje wijn en kroket ging er wel in (nadenken kost ook energie). Toen zijn we verder gefietst zonder eigenlijk een idee te hebben waar we naartoe gingen. Een rechte lijn was makkelijker dan scherpe bochten en voor we het wisten waren we in Den Haag. Daar zijn we nog even wezen borrelen bij Brasserie Bernard in Voorburg (bestaat helaas niet meer) en was het tijd om richting huis te gaan. Dat ging best snel want je gaat al gauw 20km/uur!

Nu vonden we het wel zo handig om zelf een tandem te kopen maar die dingen zijn belachelijk duur. Uiteindelijk spotte Max een marktplaatsje en die doet het prima. Het leuke is dat je nog eens op plekken komt die meestal op de fiets net te ver zijn. Of als we samen weggaan dan proberen we ook een tandem te huren. Je komt verder, je ziet meer en het is vaak heel gezellig :) ! (Diegene die achterop zit regelt dan ook de muziek).

X - Juuls