Our Recent Posts

Tags

Max versus Juuls! Verschillen?

Als eeneiige tweeling hebben wij veel gezamenlijke interesses en hobby's. Eigenlijk lijken we behoorlijk op elkaar maaaaaar... niet alles vinden we even leuk of lekker. Er zijn zelfs verschillen! Wie had dat gedacht.

1. Max houdt meer van wildgerechten. Bijvoorbeeld de combinatie hertenbiefstuk, stoofpeertje, puree en rodekool. Volgens Juuls mag eigenlijk alles weg uit dit gerecht, behalve de biefstuk (die rodekool en stoofpeertjes overheersen alles!)

2. Voetbal. Max kijkt regelmatig voetbal op tv of gaat nog wel eens naar een wedstrijd. Wel Europees en met name de Spurs. Dit komt dan ook door haar vriend die haar hiermee heeft besmet. Gelukkig is hij ook besmet met het wijn-virus! (so cute!)

3. Zoetigheid. Max is veel meer van de toetjes (dessert voor de nette mensen) dan Juuls. Vooral iets met appel, chocola of alles met karamelsaus! Juuls is meer van de hartig. Net als met traktaties. 'Waarom moet het altijd zoet zijn? Taart, koekjes, chocola. Waarom geen bitterballen of pizza!

4. En Tsja, als het gezellig is (en dat is het vaak) kan Max altijd nóg wel een laatste glaasje. Waarbij Juuls denkt dat ze die al gehad heeft. Kortom, Max heeft een slechte invloed op Juuls.

5. Lenig. Juuls is leniger dan Max."Ja echt ik kan goed limbo-dansen en een bruggetje achterover!" Max is weer beter in opdrukken. Hoeveel kan jij er?

6. Mode. Juuls vind mode leuk, Max is er niet echt mee bezig maar zo helpen we elkaar wel. "Vroegahhh... oké heel erg vroeger hadden we een totaal verschillende kledingsmaak. Max meer boyish, Juuls meer feminin. Nu is Max volwassen geworden en lijken we qua stijl iets meer op elkaar." #foreveryoung

7. Muziek. Max is van de old skool songs, Juuls vindt het ook leuk maar helpt Max ook om haar op de hoogte te houden van de muziek van nu.

8. Muziek #2. Juuls heeft het geduld om 10 jaar piano te leren spelen en daarna les te geven. Max vond gitaar na 2 jaar genoeg. Elektrische gitaar staat nog wel op haar bucketlist. Iemand die haar het kan leren?

9. Reizen. Max heeft een liefde voor Australië dankzij backpacken en tweede keer voor studie:"Relaxt & laid back people". Juuls voor Amerika, high school en is daarna nog 4 keer terug gegaan. "Oh my goooodddd"

10. ... VRAAG MAAR RAAK!

X - Max & Juuls