Our Recent Posts

Tags

#NKblindproeven2019: En dan word je derde!

"Gewoon voor de leuk, kijken hoe ver we komen".. Dat was de insteek om mee te doen aan het NK Blindproeven 2019.

Ik vroeg Max, Max vroeg haar collega Jaap en dus ik mijn collega Jesper. 4 personen, het team was compleet!

Voorafgaand hebben we enkele keren samen geoefend. Nou ging dat niet ontzettend slecht, niet ontzettend goed.. maar we waren redelijk eensgezind. Dat bleek ook de tactiek te zijn als ik zo terug kijk op het NK.

Niet altijd dan, waar ik overtuigd was van Rioja waren er 3 overtuigend voor Zinfandel. Ik zou een tientje krijgen als ik achteraf gelijk had en zo geschiedde... Ik ging akkoord. (Het bleek uiteindelijk een wijn uit Libanon te zijn)

Enfin! Met een mooie score van 105 punten zijn we derde geworden en volgend jaar doen we wat mij betreft weer mee.

X - Juuls

Zie hieronder link voor een uitgebreid verslag over de dag en alle teams. Daaronder foto's van de geproefde wijnen en onze gezichten vol van verbazing =) !

https://www.fred-nijhuis.nl/2019/05/uitslag-concours-le-vin-en-direct-het-nk-blindproeven-2019/